Over mij

Sinds 2010 werkzaam als binnenhuisarchitecte, het ontwerpen start zodra ik een gebouw binnenstap of plattegrond onder ogen krijg, ik voel gelijk wat een ruimte nodig heeft.

OVER EVELYNE ONTWERP


Sinds 2015 vaste styliste van diverse metamorfoses en trendpagina's van de WONEN&CO, bijlage van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden.

Een passie voor interieur heb ik al mijn hele leven; het vormgeven en inrichten van ruimtes zie ik als een grote uitdaging. Door mijn MBO opleiding: CIBAP (Ruimtelijk Vormgeven) en HBO opleiding: Hogeschool voor de Kunsten (Interieur- en industrieelontwerp) heb ik een brede kennis opgebouwd welke ik dagelijks toepas in mijn opdrachten. Het ontwerpen van zowel particuliere- en zakelijke projecten doe ik graag en met veel liefde voor het vak.

Om een ontwerp daadwerkelijk te realiseren werk ik samen met een team van specialisten die mij ondersteunen in de uitvoering. Denk hierbij aan een maatwerk keuken, een uitbouw of compleet gemeubileerde woonkamer. Tevens ben ik gespecialiseerd in totaalontwerpen, renovaties en verbouwingsprojecten. Met inmiddels 12 jaar ervaring heb ik een ruime expertise opgebouwd op het gebied van interieurontwerpen en het begeleiden en creeren van totaalplannen.

Maar ook voor een los adviestraject in de vorm van een lichtplan, keukenontwerp of meubelmaatwerk kun je bij mij terecht. Mijn ontwerpen kenmerken zich door authenticiteit, functionaliteit, heldere vormgeving en duidelijke contrasten. De relatie binnen en buiten en het gebruik van natuurlijke en pure materialen zijn terugkerende elementen.


Sinds 2010 ben gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs die passen als een maatpak, van nieuwbouw tot het stylen van een enkele ruimte. Persoonlijk en doordacht tot in detail. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is een stijlvol interieur: helder, begrijpelijk, luxe details. Eigentijdse producten gecombineerd met modern elementen en maatwerk onderdelen hebben mijn persoonlijke voorkeur en ik probeer altijd te kijken naar grafische lijnen die voor rust zorgen in het interieur. Daarnaast werk ik veel met accentkleuren, net even een stapje verder of gewaagder denken dan de klant, zodat ik eind van de rit vaak hoor: Dit had ik zelf nou nooit kunnen bedenken! 


Daarnaast werk ik voor:
Verfmerk Pure & Original, hier ben ik vaste blogster.
Maandelijks schrijf ik voor Groot Sneek een trendartikel op de lifestyle pagina.
Interieuradviseur / personal shopper van Karwei Sneek.

Neem direct contact op met Evelyne