Basis interieuradvies €450

Wil je snel en concreet antwoord hebben op je woonvragen bijvoorbeeld omdat je bent verhuist, nieuw gaat bouwen of verbouwen? Ik help je met bepaling van de kleuren op de muren, plaatsing van de keuken of kastenwand, maar ook kijken we naar de meest ideale indeling. 

Kies dit pakket


Interieuradvies binnen 1 dag €695

Tijdens een bezoek aan je woning ga ik aan de hand van jouw wensenlijst een nieuw plan maken. Het begint bij schetsontwerpen, die vervolgens worden uitgewerkt in een overzichtelijk 2D ontwerp. 

Kies dit pakket


3D ontwerp €1200

Een nieuwbouw woning of verbouwing? Dan komen er een hoop vragen bij kijken, ik help je aan een verrassend ontwerp met een helder stappenplan. Het uitzoeken van de juiste kleuren, meubels en materialen in een advies wat we binnen een dag kunnen afronden.

Kies dit pakket


Pakket Deluxe €1500

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je je woning een complete metamorfose geven? Dan moet je een hoop beslissingen nemen en kan je misschien wel wat hulp gebruiken. Een uniek gemaakt 3D ontwerp aangevuld met filmpje waardoor je door je nieuwe ruimte kan vliegen.

Kies dit pakket


Keukenontwerp €995

Overweeg je je keuken te vervangen of een combinatie met een verbouwing? Of ben je opzoek naar een keuken voor je nieuwbouwwoning? Ik adviseer en maak verrassende keukenontwerpen, waarbij jouw wensen het uitgangspunt zijn.

Kies dit pakket


Maatwerk €695

Altijd al op zoek naar unieke producten voor het interieur? Ik help je graag aan een uniek ontwerp voor allerlei soorten maatwerk oplossingen. Denk aan een wandkast, wandbank in de keuken, walk in closet of haloplossing. In samenwerking met meubelmakers en specialisten kunnen we het ontwerp laten uitvoeren.

Kies dit pakket


Woonshoppen €450

In de bladen staat het altijd vol met goed gestylde woningen. Maar hoe krijg je nu zelf die gezelligheid in huis? Ik ga met je mee te winkelen, samen shoppen we geschikte accessoires op kleur, verschillend van materiaal en passend bij jouw woonstijl.

Kies dit pakket


Lichtplan €450

Verlichting, het is een belangrijk onderdeel van de woning. Maar het is tegelijk ook 1 van de lastigste onderdelen van het inrichten. Ik ga een 2D plan maken met daarin gerichte lichtbronnen voor een woonlaag naar keuze.

Kies dit pakket


Offerte op maat €n.t.b.

Het kan ook zo zijn dat je een uitgebreider plan wilt of iets speciafiekere wens in aanvraag. Dat kan, ik maak een offerte op maat is geschikt voor de grotere projecten of verbouwingen. Tevens is dit uit te breiden met projectbegeleiding tijdens de gehele periode.

Kies dit pakket